Etichete

miercuri, 19 februarie 2014

Happy moment #47

Seara de film cu fetele :)

Am sa profit de acest happy moment si am sa vorbesc un pic si despre film pe un ton un pic mai serios.

Am asteptat de mult sa vad acest film. E foarte controversat si datorita acestui fapt umple salile de cinema. Am auzit acest film sa fie descris ca socant, greu de digerat si iesit din comun. Va dati seama ca nu mai puteam de curiozitate :) Miercuri seara le-am luat pe doua prietene si am mers la Cinema Victoria unde filmul rula de la ora 22:00 evident, ca orice film respectabil interzis celor sub 18 ani :)
Am luat popcorn, inghetata, snecsuri, cola, ne-am asezat in fotoliu si am asteptat inceperea filmului. Sala se umplea cu fiecare minut. In fata noastra niste baieti, veniti la film ca si noi, care deja glumeau despre film desi inca nici nu incepuse. Ne-am amuzat bine si in sfarsit se sting luminile.

Trebuie sa recunosc ca e un film iesit din comun. Pe langa scenele cu adevarat porno, sunt inserate mici teme si trimiteri la muzica, literatura si chiar pescuit :) Trateaza subiecte de la traume din copilarie, boli, pierderea unei persoane dragi, si incercarea de adaptare la societate cand esti... well... nimfomana. Evident ca nu e lipsit de elemente de grotesque, umor negru si violenta. E ca si cum Edgar Allen Poe, Bacovia si Sandra Brawn s-ar fi intalnit si ar fi zis "hai sa punem de un film!"

Dincolo de imaginile socante trebuie sa remarci o profunzime in personaje, in cel principal mai ales. Povestea e vazuta prin ochii ei si nu poti sa treci cu vederea anumite input-uri personale care te pun pe ganduri, Preferatul meu a fost "Love is just Lust mixed with jealousy! "

Pentru cine are stomac, si un pic de inclinatie spre partea mai intunecata a artei, recomand acest film cu toata caldura :)

Niciun comentariu: